Meest courante Gouden munten en goudstaven

Maak uw keuze en ontdek ons aanbod

Waarom Goud Kopen of Verkopen bij Numagold?

  • De beste prijzen in de goudmarkt
  • Belgisch bedrijf met 45 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Gratis en vrijblijvende schatting van al uw munten
  • Aanbod voor zowel particuliere als professionele klanten

MIDDENKOERS (tussen aan- en verkoop)

Koersen zijn louter indicatief. Gelieve ons te contacteren voor aan- en verkoopkoersen. Er worden geen bijkomende kosten of commissies aangerekend.

Laatste update: 27/09/2023 23:54 Eur/Usd: 1.057
Goudkoers Usd/oz: 1900.4861
Zilverkoers Usd/oz: 22.86
1 Kilo Goud 57.830
Krugerrand 1 oz 1.815,00
Maple Leaf 1 oz 1.815,00
Nugget 1 oz 1.817,00
Britannia 1 oz 1.817,00
Eagle ($50) 1 oz 1.858,00
Oude pond 429,25
Nieuwe pond 429,25
Vreneli 20fr 346,50
Alle koersen Contacteer ons

Met Numagold kiest u voor een betrouwbare en professionele partner voor de aan- en verkoop van al uw edelmetalen.

Aankoop en verkoop

Bij Numagold kan u op elk moment staven en munten kopen of verkopen tegen de actuele marktprijs in ons kantoor te Brussel. Uw kosten blijven steeds beperkt tot het verschil tussen aan- en verkoop.

Trading

Al meer dan 45 jaar is trading van fysiek edelmetaal onze core business. Bescherm u tegen de koersrisico’s en verhandel uw edelmetalen tegen de scherpste en meest actuele marktprijzen op basis van spot en fixing prijzen op internationale beurzen.

Gegarandeerde kwaliteit

Dankzij ons professioneel netwerk en onze relaties met zowel lokale als internationale handelaars, munthuizen en raffinaderijen kunnen wij steeds wereldwijd erkende kwaliteit leveren. Deze norm geldt uiteraard ook voor de kwaliteit van de munten die u aankoopt bij Numagold.

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit verschillende staven en munten in alle gangbare maten en gewichten. Bent u op zoek naar iets bijzonders, dan tonen wij u graag wat we beschikbaar hebben om aan uw vraag tegemoet te komen.

Professionele klant?

Bent u goudinkoper, juwelier of goudsmid? Ook als handelaar kan u ook bij ons terecht voor de verkoop van al uw edelmetalen.
Wij bieden ook inkoop en recycling diensten aan voor zowel goud, zilver, platina als palladium. Wij maken U steeds een aanbod op maat!

Numismatiek

Wij kopen alle oude munten, verzamelmunten en penningen in edelmetaal, ook volledige collecties. Contacteer ons voor een waardebepaling van uw munten. Schattingen zijn vrijblijvend en kosteloos.

U overweegt te beleggen in goud en wilt advies van een expert ?

U wilt beleggen in goud maar heeft eerst nog een vraag? Contacteer ons vrijblijvend.

Indien u meer informatie wenst betreffende de aankoop of verkoop van goud, zilver of andere edelmetalen tegen de scherpste prijzen, contacteer ons dan vrijblijvend. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 9u en 17u, van maandag tot en met vrijdag.

 

Réouverture de nos bureau le lundi 11 mai, uniquement sur rendez-vous.