Zilver kopen in vertrouwen bij Numagold

Zilver kopen blijft een kwestie van vertrouwen. Met Numagold kiest u voor een professionele partner met een wereldwijd netwerk.
Met meer dan 35 jaar ervaring zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de edelmetaalsector en een betrouwbare partner voor al uw goud aankopen en verkopen.

Fysiek zilver kopen ?

Voor een investeerder in zilver blijft de simpelste en meest directe manier voor een belegging in edelmetaal de aankoop van fysiek zilver in de vorm van munten of staven. De voornaamste reden voor een belegging in fysiek zilver blijft de bescherming die het biedt tegen inflatie in economisch onzekere tijden.

Indien u de aankoop van zilveren munten of zilverbaren overweegt dan kan u in alle discretie terecht in onze winkel in hartje Brussel of in onze webshop.

U kan kiezen uit een uitgebreid gamma van zilveren beleggingsmunten alsook zilverstaven.
Dit steeds tegen de meest competitieven en actuele prijzen.

Edelmetalen als diversificatie en bescherming van uw vermogen? U kan bij ons terecht voor een belegging op maat in goud, zilver en andere edelmetalen.

Meest courante zilveren munten en zilveren staven

Meer weten over het beleggen in fysiek zilver en andere edelmetalen ?

U wilt beleggen in zilver maar heeft eerst nog een vraag? Contacteer ons vrijblijvend.

Indien u meer informatie wenst betreffende de aankoop van zilverstaven of zilveren munten tegen een lage premie, contacteer ons dan vrijblijvend. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 9u en 17u, van maandag tot en met vrijdag.

Réouverture de nos bureau le lundi 11 mai, uniquement sur rendez-vous.