Verkoop uw platina en palladium bij Numagold

In het onderstaande overzicht vindt u baren en munten in platina en palladium die u aan ons kan verkopen. Uiteraard is deze lijst onvolledig en kopen wij al uw munten of baren in platina of palladium. U kan deze producten steeds zonder afspraak aan ons loket in Brussel verkopen.

De weergegeven middenkoersen worden met een interval van 2 minuten aangepast op basis van de actuele internationale spotprijzen.

Bekijk hier meer informatie omtrent het verkopen van munten en baren aan Numagold.

Voor professionele klanten bieden wij ook inkoop en recycling diensten voor zowel goud, zilver, platina als palladium. Contacteer ons gerust om onze voorwaarden te kennen.

 

Sinds meer dan 40 jaar werkt Numagold samen met betrouwbare en onafhankelijke partners voor het smelten, analyseren en het verwerken van edelmetalen zoals goud, zilver, platina en palladium.

Fysiek platina of palladium kopen ?

De meest courante beleggingsproducten zoals baren en munten in platina en palladium vindt u terug in de onderstaande tabel. Aangezien de fysieke markt voor platina en palladium heel wat minder liquide is dan voor goud en zilver, is het beschikbare aanbod uit voorraad iets beperkter. Contacteer ons gerust indien u meer informatie wenst omtrent de beschikbare voorraad munten en staven.

De weergegeven middenkoersen worden met een interval van 2 minuten bijgewerkt en zijn gebaseerd op de actuele internationale spotprijzen.

Platina en palladium worden gezien als industrieel product en zijn daarom belast met 21% BTW. Hou er rekening mee dat u als particulier koper deze BTW niet kan terugvorderen.

Meest courante platina en palladium munten en staven

De tabel is momenteel nog in opbouw.  Gelieve ons telefonisch te contacteren.

Meer weten over het beleggen in fysiek platina, palladium en andere edelmetalen ?

U wilt beleggen in platina of palladium maar heeft eerst nog een vraag? Contacteer ons vrijblijvend.

Indien u meer informatie wenst betreffende de aankoop van platina of palladium staven of munten tegen een lage premie, contacteer ons dan vrijblijvend. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 9u en 17u, van maandag tot en met vrijdag.

Réouverture de nos bureau le lundi 11 mai, uniquement sur rendez-vous.