Goud kopen in vertrouwen bij Numagold

Goud Kopen of verkopen blijft een kwestie van vertrouwen. Met meer dan 45 jaar ervaring zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de edelmetaalsector. Met Numagold kiest u voor een professionele en een betrouwbare partner voor al uw goud aankopen en verkopen.

Fysiek goud kopen ?

Voor een investeerder in goud blijft de simpelste en meest directe manier voor een belegging in edelmetaal de aankoop van fysiek goud in de vorm van munten of staven. De voornaamste reden voor een belegging in fysiek goud blijft de bescherming die het biedt tegen inflatie en economisch onzekere tijden.

Indien u de aankoop van gouden munten of goudbaren overweegt dan kan u in alle discretie terecht in onze winkel in hartje Brussel.

U kan kiezen uit een uitgebreid gamma van gouden beleggingsmunten zoals de Krugerrand en Maple Leaf alsook goudstaven van 1kg tot het kleinste goudstaafje van 5 gram.  Dit steeds tegen de meest competitieve en actuele prijzen.

Goud als diversificatie en bescherming van uw vermogen? U kan bij ons terecht voor een belegging op maat in goudstaven en gouden munten.

Meest courante gouden munten en goudstaven

Meer weten over het beleggen in fysiek goud en andere edelmetalen ?

U wilt beleggen in goud maar heeft eerst nog een vraag? Contacteer ons vrijblijvend.

Indien u meer informatie wenst betreffende de aankoop van goudstaven of gouden munten tegen een lage premie, contacteer ons dan vrijblijvend. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 9u en 17u, van maandag tot en met vrijdag.

Réouverture de nos bureau le lundi 11 mai, uniquement sur rendez-vous.