Verkoop uw Rhodiumbaren aan de beste prijs.

Indien u uw rhodiumbaren van 1oz of 5oz wenst te verkopen kan u deze  aanbieden in ons kantoor te Brussel.

Prijs op aanvraag – U kan contact  met ons opnemen op het nummer +32 2 513 07 96

Rhodiumbaar Baird & Co. 1 Oz

 

Rhodiumbaren van respectable herkomst zijn een zeldzaamheid op de edelmetaalmarkt.  De gereneomeerde Britse producent Baird & Co. veranderde die situatie met deze staven.

Deze staven zijn in het Verenigd Koninkrijk geslagen uit .999 fijn rhodium en stellen het zeldzaamste edelmetaal in een vertrouwd formaat ter beschikking.  Gemaakt met een vleugje Engelse trots, voldoen ze aan de allerhoogste kwaliteitsnormen.

Pamp Suisse 1 Oz rhodiumbaar

PAMP is naast Baird & Co. één van de enige edelmetaalraffinaderijen die een 1 ounce rhodiumstaven verkopen.  Rhodium is pas recentelijk op de edelmetaalmarkt gekomen als een platinagroep metaal waarin onder de vorm van een fysieke staaf kon worden in geïnvesteerd.

PAMP produceert de Rhodiumstaaf alleen in de grootte van 1 ounce.  Deze Rhodium staaf is de eerste in zijn soort die gemakkelijk beschikbaar is voor investeerders op de edelmetaalmarkt en werd in 2016 door PAMP op de markt gebracht.

“Rhodium is een zeldzaam metaal, dat beduidend minder vaak voorkomt dan platina of palladium. Het heeft veel industriële toepassingen en de prijs ervan kan sterk variëren met de marktomstandigheden.”

U wilt beleggen in rhodium maar heeft eerst nog een vraag? Contacteer ons vrijblijvend.

Indien u meer informatie wenst betreffende de aankoop van Rhodium staven  tegen een lage premie, contacteer ons dan vrijblijvend. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 9u en 17u, van maandag tot en met vrijdag.

Réouverture de nos bureau le lundi 11 mai, uniquement sur rendez-vous.