Goud verkopen in vertrouwen bij Numagold

Goud Kopen of verkopen blijft een kwestie van vertrouwen. Met meer dan 45 jaar ervaring zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de edelmetaalsector. Met Numagold kiest u voor een professionele en een betrouwbare partner voor al uw goud aankopen en verkopen.

Goudstaven of gouden munten verkopen ?

U kan steeds terecht in ons kantoor in hartje Brussel om in alle discretie uw gouden munten en goudstaven te verkopen, en dit tegen de meest competitieve en actuele prijzen.  Wij kopen al uw munten, verzamelmunten en penningen in edelmetaal, ook volledige collecties.

Ontvang dus niet alleen de beste prijs voor uw beleggingsmunten zoals de Krugerrand, Maple Leaf of Napoleons, maar profiteer ook van een vrijblijvende en kosteloze waardebepaling voor uw oude of antieke munten.

Voor oude verzamelmunten zal de prijs die u na schatting ontvangt in de eerste plaats afhankelijk zijn van de staat waarin de munten zich bevinden.  Uiteraard speelt ook de zeldzaamheid en de vraag in de markt naar dergelijke munten mee in de prijsbepaling.  Zeldzame en gegeerde munten leveren u meer geld op.

Reinig nooit uw munten zelf! U loopt namelijk het risico uw munten te beschadigen waardoor u een eventuele meerwaarde ten aanzien van de goudwaarde teniet doet.  Uiteraard kunnen wij uw munten indien gewenst steeds inkopen op basis van de actuele goudwaarde.

Actuele prijzen voor de meest courante munten en staven vindt u terug op onze pagina ‘Live koersen‘.  De weergegeven middenkoersen worden elke 2 minuten geactualiseerd en stellen u in staat om de actuele waarde van uw munten en staven te volgen.  Om onze actuele aan- en verkoopkoersen te bekomen kan u ons steeds telefonisch contacteren.

Bijkomende informatie over hoe u concreet te werk gaat bij een verkoop vindt u hier.

Vanwege onze jarenlange expertise in numismatiek, kunnen wij u steeds de beste prijs betalen voor uw verzamelmunten.

Meest courante gouden munten en goudstaven

Meer weten over het beleggen in fysiek goud en andere edelmetalen ?

U wilt goud verkopen maar heeft eerst nog een vraag? Contacteer ons vrijblijvend.

Indien u meer informatie wenst betreffende de verkoop van goudstaven of gouden munten, contacteer ons dan vrijblijvend. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 9u en 17u, van maandag tot en met vrijdag.

Réouverture de nos bureau le lundi 11 mai, uniquement sur rendez-vous.