Hoe goud kopen bij Numagold ?

Zonder afspraak aan ons loket.

Kom vrijblijvend en zonder afspraak langs op ons kantoor in Brussel. U kan aan ons loket gouden munten of staven aankopen op basis van de actuele goudkoers.
Daarbij heeft u volgende betalingsmogelijkheden:

  • Cash – Opgelet! Een betaling in cash is beperkt tot 3.000 €
  • Bancontact (Maestro), Kredietkaarten worden niet aanvaard. Gelieve de betalingslimiet van uw bankkaart vooraf te verifiëren.
  • Overschrijving – Opgelet! U kan het goud enkel meenemen van zodra wij de betaling op onze bankrekening ontvangen hebben. Indien u klant bent bij KBC, ING of Belfius en overschrijft naar onze rekening bij dezelfde bank, kunnen wij de ontvangst van uw betaling onmiddellijk verifiëren.

Gelieve er rekening mee te houden dat uw factuur nominatief wordt bij een aankoopsom vanaf 3.000€. Numagold behoudt zich echter het recht om een nominatieve factuur te maken ongeacht het bedrag.

Telefonisch bestellen

Contacteer ons vrijblijvend op het nummer +32 2 513.07.96 om onze actuele verkoopkoersen te kennen.

Alvorens uw definitieve aankoopkoers(en) vast te leggen, vragen wij om een provisie van minimaal 10% van de beoogde aankoopsom over te schrijven. U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail van zodra wij uw betaling ontvangen hebben.

Contacteer ons op het nummer +32 2 513.07.96 om uw aankoopkoers(en) vast te leggen. Uw aankoop zal vervolgens per e-mail bevestigd worden.

Na ontvangst van uw aankoopbevestiging dient u het resterende saldo over te maken. Van zodra wij de volledige betaling ontvangen hebben kan u uw bestelling kosteloos bij ons op kantoor afhalen. Indien gewenst en mits betaling van een kleine meerprijs kan uw bestelling verzekerd naar u verzonden worden.

U wilt goud kopen maar heeft eerst nog een vraag? Contacteer ons vrijblijvend.

Indien u meer informatie wenst betreffende de aankoop van goudstaven of gouden munten tegen een lage premie, contacteer ons dan vrijblijvend. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 9u en 17u, van maandag tot en met vrijdag.

Réouverture de nos bureau le lundi 11 mai, uniquement sur rendez-vous.